Wednesday, March 6, 2019

TRANSFORMERS MOVIE 1 GAMES DECEPTICON SWINDLE

Draft  kosong tak update,reject untuk 9 tahun lepas












Friday, February 1, 2019

BLACK SERIES SPECIAL FORCE TIE FIGHTER

Nie beli masa hujung tahun yang lepas sebelum habis cuti sekolah.
Kotakpun dah sama besar macam Maryam dah. memang besarla.
Tie Fighther black series. Memang besar. pasal action figure kena muat untuk siries ini. yang aku dah ada yang untuk figure 3 inchi.
Satu bonet kereta penuh dia. Pasal on sale gila muram. Harga standard RM 890 gitu. Yang toys sale kat subang tahun lepas boleh dapat RM400. Nie lagi gila dah tinggal RM280 je. Memang sesah ajela. Nak lagi murah memang aku rasa susahla.
Kotak pun dah grand gila lawa. aku buat meja buat letak TVbox digital TV aku.
First one la. nombor 01 untuk black seriesnie. Aku rasala. Bukan collector star wars sangat. 
Simple. 3 barang aje untuk sambung.
Siap dengan pilot 6 inchi. Black siries punya gak. Rasa yang 6 inchi figure semu 6 inchi.
Beza besar kotak dengan yang 3inchi punya. Beza dengan yang 3 inchi, yang 6 inchi takde butang tekan yang tkan butang tu syap tanggal. Yang 6 inchi memang untuk placing ajela.,
Kejap je pasang.
Pilot pun memang boleh masuk cocpit. Boleh bawak 2 orang. Sorang drive sorang jaga serjata.

Bumblebee ultmate class yang besar pun nampak kecik.. memang puasla. Thank you Haji. Hehehe

Tuesday, January 22, 2019

BUMBLEBEE

Dah tahun lepas movienie keluar, baru minggu lepas dapat tengok. Yang ini kena tengok dengan anak-anak. Pasal anak-anak aku kenal Bumblebee pasal bapak dia ada banyak bumblebee. hehehehe. Dan ini first time tengok movie anak aku tak tido dan tak pergi tandas. Maryam yang paling sukala. Bini akupun caution jugak pasal movie rated PG13, ok ke untuk Budak-Budak. Rasa ok bagi aku. takdela mencarut sangat. sesuia untuk family tengok.
Rumusan  filem ok tak berat macam Transformers movie yang terdahulu. Mungkin pasal derector pun orang lain. Lawak-lawak sarcastic pun ada. Transformers tak bnanyak. dan awek charlie tu pun lawa gak. Pergila tengok. Rsasa ada lagi kat panggung.



Thursday, January 17, 2019

RID COMBINER FORCE AND MINI CON

Nie pun hasil Jumaat hitam cuti sekolah hujung tahun lepas. simple kecik aje. RM15.00 je sebungkus.
Siap dapat Minicon lagi. 
So yang firstnie Bumblebee dengan minicon Mayhem. Minicon decpticon punya. Walaupun decepticon minicon Siri RIDnie dia tak pihak kat mana-mana tapi bila  dah jadi tebusan Decepticon kenala pakai lambing decepticon walaupun terpaksa.
Minicon sebenarnya dalam sirinie sebagai senjata upgrade tak kira bagi autoboot atau decepticon.
Bila lekat kat mana-mana transformers akan bagi extra boos or immunity. Bercahaya la transformers tu macam ada tambahan kuasa. Macam Bumblebee kat atas tu ada power warna biru.
Sama jugak dengan Grimlock dan minicon backnie. Decepticon punya gak. Dalam sirinie tak salah aku minicon semua jadi hamba tebusan decepticon.
RM15.00 okla. Belasah aje. Dah jarang sangat dah beli Transformers. Asyik berjalan aje. Huhuhuhuhu. dalam offer murah macamnie sebat ajela.

Tuesday, January 15, 2019

BALKAN TRIP PART 3(BOSNIA)

Ini draft Entry dah 2 tahun lepas. bagi gambo ajela. cerita pun tak berapa ingat