Wednesday, August 26, 2009

BLACK OUT NAK TERBANG

video

Untuk tatapan Cik Naga yang tengah boring nak blogging

Friday, August 14, 2009

MORE THAN MEETS THE EYES



Nie dinobot snarl dari transformers animated. Atasnie dinosaur mode dia.
Robot mode dia

Chity-chity bang-bang



Ingattak masa kita kecik-kecik cerita kereta terbang nie. Aku ingat lagi. Tu yang nampak terus beli. Aku tengok kat astro dulu, original car masih lagi do preserve by private collector. Memang ramai yang lupa. Tapi sekarang telah diteaterkan semula. Nie pun yang special di keluarkan untuk broadway show.
Kertanya ada sayap.


Bajagian depan. G plat manatah. Aku tak tau.

Masterpeice by corgy


Bahagian belakang.
Tengok hon dia.

Wednesday, August 12, 2009

MORE THAN MEETS THE EYES

Ini G1 punya autobot Jazz. Mesti kau orang ingatkan kereta posche putih no4 niekan.
Nie robot mode dia.
Porcshe node.

DRAGON BALL'S GOKU


Tengok dia sedan9 kumpul power bola dia

Abugen!!!!!!!!. Eh silap, kamihameha!!!!!!!!



Monday, August 10, 2009

MORE THAN MEETS THE EYE

Movie punya rachet. Hummer mode tapi colour putih bukan hijau macam kat movie.

Robot mode. Animated rachet base dari yang niela.

Saturday, August 8, 2009

MORE THAN MEETS THE EYES

Alternator nemesis Prime plate number
Nemesis Prime robot mode


OPtimus Prime plate number


Optimus prime Dodge Ram SRT10 red pick up mode



Optimus Prime robot mode

Nemesis Prime Dodge Ram SRT10 black pick up truck.






Friday, August 7, 2009

BLACK OUT UNTUK CIK NAGA



Helicopter mode

Robot mode
Tempat scorponok sembunyi. Yang putihtu scorponok kecik

Wednesday, August 5, 2009

MORE THAN MEET THE EYES

G1 Ultra magnus robot mode
White Optimus prime mode
Truck Mode.


G1 Optimus Prime robot mode.

Truck mode. Pure classic.

MORE THAN MEET THE EYES

Animated Soundwave.
Rather than be a cassete player like the G1, The animated soundwave is base on a Blue Produa Kenari holding a guitar in his roof. He is Megatrone first creation on earth to destroy the Autobot during his captivity without a body in Professor Sumdac laboratory.
This is soundwave in robot mode with razorbeak at his side which is the flying v electric guitar.


Sunday, August 2, 2009

BEAVIS AND BUTT-HEAD DO AMERICA

Nak upload cd pulak boleh tak? Nie soundtrack salah satu movie beavis and butt-head.
Pegi beli dengan cik Suhaili. RM 10.00










NIGHT WATCH OPTIMUS PRIME

Mostly orang dah nampak optimus prime yang warna merah dalam movie yang pertama. Yang biru tu jarangkan? Pada movie yang pertama, diaorang keluarkan yang special edition warna biru. Macam takperlu atau sahaja nak habiskan duit collector. Tapi jika anda benar-benar peminat transformers, dalam G1 episod 2 atu 3, optimius prime menukar warnanya kepada biru (nightwatch mode) untuk menyamar dan menyelamatkan spike yang di tawan deceptikon. Mungkin ini adalah tribute untuk nightwatch G1 tu.
ambang autobot kat kaki.


Comes with light and sound


Robot mode

FERRARI ENZO





MY MEGATRON

Animated Megatron earth mode. Pemalu sikit. Tutup muka dengan pedang dia.
G1 Galvatron. Not very popular and handsome charector


Movie one megatron


G1 Megatron



Animated cybertron mode megatron