Monday, March 3, 2014

BEATLES BOXSET YANG MURAH












14 comments:

  1. Replies
    1. Sebenarnya memang nak bercerita tapi ada banyak hal. Tu yang belasah kat komennie.

      Delete
  2. Replies
    1. Nie bunyi cemburu, tak kisah, tak heran . Aku takboleh tangkap. Hahahaha

      Delete
  3. Bro ni ori atau china made?
    Ko tahu china made boleh tiru boxset ledzep yang mini lp 3 dia ada roda th kan? Dorang boleh tiru roda tu... giler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yang ada respek sikit kat geng Chinanie. They always try their best give to fans more cheaper alternative. Tak semua fans mampu. Kalau kau nak tau, yang boxset piring hitam original nak dekat RM2000 se set.

      Delete
  4. Replies
    1. Tak boleh let it be. Kena sebat dan bukak jugak.

      Delete
  5. Portdy terang2 tolak pasal was was tentang ke tulen bangnya. Aku ambil risiko jugakla. Yup mmg tiruan punya (rasanya). Tapi dah molek mcmnie buat. Takkan tak sebatkot. Lagi satu sebab, yg betul2 tulen(agaknya) masa keluar RM700-800. Sekarang dah tak dapat dan susahgila nak dapat.

    ReplyDelete
  6. harga pun reasonable...kat ebay ramai yang beli dengan harga mahal tapi dapat counterfeit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat e-bay ada jual tipu punyake? Semua harga RM700 keatas pun. Tak baik diaorang tipu. Kalau tiruan cakap. Takpe orang tak kisah. Tapi aku rasa fans tak kiash kot pasal yg tuleen memang mahalkan.

      Delete
  7. Kat KSL City JB. Ada satu kedai belakang kedai Games punya walkdown Tingkat atas sekali. Deret-deret salon dan foodcourt. Kalau ada lagi rezekila. Berbaloi ambik walaupun tak tuleen bang.

    ReplyDelete