Wednesday, February 26, 2014

HAPPY BIRTHDAY MY MINICON,MY LOVE

Harinie giliran anak aku pulak menyambut ulang tahun kelahirannya yang ketiga. Minggu lepas ibu dia, nie dia pulak. Insyallah hujung minggunie aku balik, buat kesyukuran sikitla kami sekeluarga.

Ini minicon aku masa umur setahun.


Nie masa dua tahun,


Dannie yang ketiga tahun. So untuk Aisyah punya birthday, ada sikit special CDR1M minggunie iaitu Westlife MyLove + Coast to Coast.




8 comments:

  1. Oi comelnyaaaaa! Happy birthday Aisyah! CD tu utk ayah ke anak? :p

    ReplyDelete
  2. So I say a little prayer
    And hope my dreams will take me there
    Where the skies are blue, to see you once again... my love.
    All the seas from coast to coast
    To find the place I Love The Most
    Where the fields are green, to see you once again... my love.

    ReplyDelete
  3. Rasanya mcm sebaya dgn anak aku ni....hehehe

    ReplyDelete
  4. sempena harijadi ni...dia tak mintak adik ker?....heheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah senyap aje. Jangan mintak mak baru dah. hehehehe

      Delete
  5. happy birthday to your love ones..

    ReplyDelete