Wednesday, January 22, 2014

CDR1M (JIMMY HENDRIX THE ULTIMATE COLLECTION)+BLUR SELFTITLE






5 comments:

  1. iskh...beli kat maner singgit....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki bro.Tak selalu datang. Portdy pun angkat bendera putih tanda kalah sesi cd hunting Januari 2014. Salam cium tangan lagi. Huahuahua. Nanti ada sesi minum bersama aku ceritala panjang-panjang.

      Delete
    2. Bab cd hunting murahan ni memang sapik menang. Tapi bab "you get what you want hunting" masih aku yg pegang title. Kalau harap lucky charm saje sampai sekarang dia x jumpa "oasis time flies "sama " blur think tank red book edition "kat lubuk dia...mybe until the next 4 or five years kot. Hua huaa

      Delete
  2. aku tak boleh imejin macammana agaknya zaman 60an tu, cammana orang first time dengar Jimi Hendrix gini, persembahan cam gini, ngan Woodstoock la apa la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. History channel ada cerita pasal zaman flower powernie. Sampai busuk bandar San Francisco dia orang buat. Sek bebas,bogel mandi lumpur. Gelila kalau tengok. Jimmy Hendix music memang best tapi lifestyle hippiesnie tak payah ikutla. Tak hygiene langsung.

      Delete